TE01636

MAESTRO cinkalapozó hideggalvanizáló aeroszol

Szín:
Termékkód: TE01636
Kiszerelés: 400 ml
Egységcsomag: 5db

A MAESTRO cinkalapozó aeroszol kiválóan alkalmazható  kül- és beltéri fémfelületek korrózió elleni tartós védelmére, sérült  alapozások és hideggalvanizált felületek kijavítására. 

Gyorsan száradó,  jól tapadó, áthegeszthető, 100 °C-ig hőálló felületet biztosít. A  felület 10 perc száradási idő elteltével újra szórható. 

A cinkbevonat MAESTRO nitrolakkal vagy akrillakkal lakkozható, ill. MAESTRO akrilfestékkel átfesthető. Az átfesthetőséghez, átlakkozhatósághoz min. 3  óra száradási idő szükséges.

  Egyéb termék információ

  FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

  Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

  A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

  Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

  Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

  Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

  Győződjön meg Ön is a PREVENT, RALLY,  MAESTRO aeroszolos festékek kiváló minőségéről, és a fenti jó tanácsok hasznosságáról!

  Jó munkát!

  Aeroszolos festékeink könnyebb felhasználását a palackon gyakorlati piktogramok segítik.

  Használati útmutató

  • A felületről a rozsdát alaposan távolítsuk el! 


  • A festéket megtisztított és száraz felületre szórjuk, lehetőleg 20-25 °C-on! 


  • A palackot rázzuk a golyók megindulásáig, majd további 2-3 percig! 

   Használat közben a felrázást többször ismételjük meg!

  •  Egyenletesen, vékonyan szórjuk be a fém felületét! Nagyobb korrózióállóság igénye esetén a műveletet 10 perc elteltével megismételhetjük. 


  • Fedőfestékkel vagy lakkal történő átfestés előtt min. 3 óra száradási idő szükséges.

    Esetleges szelepeltömődés esetén a szórófejet elfordítva működtessük az aeroszolt!

  •  Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig!


  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Biztonsági adatlapok

MAESTRO cinkalapozó hideggalvanizáló aeroszol 400 ml pdf.jpg

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading