Minőség- és Környezettudatos Politika

MINŐSÉG- ÉS KÖRNYEZETTUDATOS POLITIKA


A Medikémia Zrt. alapelve a minőség, a megbízhatóság és a versenyképesség, amely meghatározza az egész Társaság működését.


Alapvető célunk, hogy tevékenységeink, termékeink és szolgáltatásaink feleljenek meg a mindenkori vevői és egyéb érdekelt felek elvárásainak, valamint a hazai és Európai Uniós előírásoknak. A kitűzött célt vevőközpontú piaci stratégiánkkal, továbbá az üzleti gazdálkodás, a minőségirányítás, valamint a környezettudatosság területén elért eredményeink révén kívánjuk teljesíteni.


Versenyképességünk megőrzése, javítása érdekében céljaink megvalósításának eszközeként az ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 szabványok követelményei szerinti Integrált Irányítási Rendszert működtetjük, és folyamatosan fejlesztjük.


A hatékony megvalósítás érdekében elkötelezzük magunk az alábbiak mellett:A vezetés elkötelezi magát az Integrált Irányítási Rendszer működtetéséhez szükséges erőforrások biztosítása mellett, gondoskodik annak fenntartásáról, fejlesztéséről, az irányításban aktívan részt vesz, a jövőképet folyamatosan kialakítja.


Politikánkat szervezetünk minden szintjén megismertetjük, végrehajtását támogatjuk és megköveteljük dolgozóinktól, valamint a nyilvánosság számára is hozzáférhetővé, megismerhetővé tesszük.


Szeged, 2018.01.05.

 

 

Pálmai Antal

vezérigazgató