KüldetésünkA Medikémia Zrt. küldetése az autóápolási és az autóüzemeltetési vegyi termékek, továbbá aeroszolos festékek és egyéb tisztítószerek piacán vonzó ár/érték arány mellett vevői számára olyan kiemelkedő szolgáltatási és termékportfólió biztosítása, mely igényeiket, környezeti és gazdaságossági elvárásaikat a mindenkori legjobb színvonalon teljesíti, az emberek életét, mindennapi tevékenységét megkönnyíti, biztonságosabbá, kényelmesebbé, színesebbé teszi.


A Medikémia Zrt. célja, hogy továbbra is nyitott, megbízható partnere legyen vevői mellett beszállítóinak és a vállalat környezetét jelentő társadalmi közösségnek. Valamennyi dolgozójának elégedettségre és büszkeségre okot adó munkaadóvá, minden részvényese számára hosszútávon is biztos és megbecsült befektetési lehetőséget nyújtó vállalkozássá akar válni.


A Medikémia Zrt. értéket teremt életének minden jelenlegi részese és jövőbeli partnere számára. Folyamatos fejlődés és innováció mellett iparágának elismert, tiszteletreméltó és példamutató szereplője, mellyel hozzájárul a magyar ipar és a magyar termékek hírnevének erősítéséhez.