TE02615

MAESTRO folttakaró festék aeroszol

Termékkód: TE02615
Kiszerelés: 400 ml
Egységcsomag: 5db

Az aeroszol alkalmas egy rétegben kb. 2,5 m2 felület takaró/alapozó festésére. Jó fedőképességű, kiváló tapadású, időjárásálló, kemény, de rugalmas bevonatot biztosít. 

Számos szennyeződésre, mint például a korom-, nikotin- és a beázási foltokra, zsíros pecsétekre könnyedén rátapad, és teljesen el is fedi azokat. Így az erre felhordott festéken már nem tud átütni a korábban letakart folt.

Használatával növeljük a fedőfesték tapadását, tartósságát, kiadósságát. Műanyagoknál és festett felületek átfestésekor összeférhetőségi próbát kell végezni! A bevonat és a kupak színe közt árnyalatnyi eltérés lehetséges!

  Egyéb termék információ

  FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

  Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

  A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

  Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

  Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

  Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

  Győződjön meg Ön is a MAESTRO aeroszolos festékek kiváló minőségéről, és a fenti jó tanácsok hasznosságáról!

  Jó munkát!

  A MAESTRO aeroszolos festékek könnyebb felhasználását a palackon gyakorlati piktogramok segítik.

  Használati útmutató

  • A festéket 10 °C alatt semmiképp ne használjuk!


  •  A zsírfoltos felületek előzetes mosogatószeres tisztítása szükséges.


  •  A palackot rázzuk a golyók megindulásától számított 1 percig! 


  • Egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet 20-30 cm távolságból! 


  • A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk keresztszórással a felületre, ezt a száradási idő (15-30 perc) elteltével többször is megismételhetjük. 


  • Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig, szelepeltömődés esetén a szórófejet elfordítva működtessük az aeroszolt!


  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Biztonsági adatlapok

MAESTRO folttakaró festék aeroszol 400 ml pdf.jpg

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading