TE01613

RALLY matt fekete festék aeroszol

Termékkód: TE01613
Kiszerelés: 400 ml
Egységcsomag: 1db

Gépjármű lökhárítók, küszöbök és egyéb fém, fa, üveg és műanyag felületek festésére ajánljuk. Szobahőmérsékleten jól száradó, jól tapadó, 90 °C-ig hőálló, jó fedőképességű, matt felületet biztosít.  Egy rétegben 2-2,5 m2 felület festésére elegendő. Műanyagoknál összeférhetőségi próbát kell végezni!  

  Egyéb termék információ

  FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

  Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

  A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

  Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

  Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

  Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

  Győződjön meg Ön is a MAESTRO aeroszolos festékek kiváló minőségéről, és a fenti jó tanácsok hasznosságáról!

  Jó munkát!

  A MAESTRO aeroszolos festékek könnyebb felhasználását a palackon gyakorlati piktogramok segítik.

  Használati útmutató

  • Alaposan tisztítsuk meg a festeni kívánt felületet minden szennyeződéstől! A festést száraz felületen és lehetőleg 20-25 °C-on végezzük! 


  • A palackot rázzuk a golyók megindulásától számított 1 percig! Kb. 20 cm távolságról egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet, mely 10 perc száradási idő elteltével újraszórható! 

   Esetleges szelepeltömődés esetén a szórófejet elfordítva működtessük az aeroszolt! Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig!

  • A bevonat 30-40 perc száradás után használatra alkalmas.


  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Nincsenek adatlapok ehhez a termékhez.

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading