TE02617

MAESTRO krómhatású festék aeroszol

Termékkód: TE02617
Kiszerelés: 150 ml
Egységcsomag: 6db

Az aeroszol alkalmas dekorációs célra dekoratőrök, virágosok, kézimunkázók és hobby munkákat végzők számára, célszerűen MAESTRO alapozó festékkel bevont dísztárgyak festésére. Különleges, fémesen csillogó hatást, dekoratív megjelenést biztosít. Gyorsan száradó, jól tapadó, jó fedőképességű aeroszol.Egyedülálló fényessége miatt a festék érzékeny a dörzsölésre. Tapintásra, anyagokkal való érintkezésre az idő múlásával fényéből veszít! Használati tárgyak bevonására nem alkalmas. 

  Egyéb termék információ

  FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

  Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

  A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

  Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

  Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

  Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

  Győződjön meg Ön is a MAESTRO aeroszolos festékek kiváló minőségéről, és a fenti jó tanácsok hasznosságáról!

  Jó munkát!

  A MAESTRO aeroszolos festékek könnyebb felhasználását a palackon gyakorlati piktogramok segítik.

  Használati útmutató

  • Egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet 20-30 cm távolságból!


  • A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk keresztszórással a felületre, ezt a száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.


  • Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig, szelepeltömődés esetén a szórófejet elfordítva működtessük az aeroszolt!


  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Biztonsági adatlapok

MAESTRO krómhatású festék aeroszol 150 ml pdf.jpg

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading