TE00711

PREVENT szilikon aeroszol Professional

Termékkód: TE00711
Kiszerelés: 500 ml
Egységcsomag: 10db

Az egyik legszélesebb körben használható ápolószer. Alkalmazható műanyag, műbőr, gumi felületek, alkatrészek ápolására, színfelfrissítésére, konzerválására.

Kezelés után magas fényt biztosít az utastér, a műszerfal, az ajtók műanyag borításának, műbőr üléshuzatoknak, gumiszőnyegeknek stb. A kezelt felület fényes lesz, kevésbé repedezik, öregszik. Mozgó alkatrészek kenésére is kiváló, megszünteti a nyikorgást, csökkenti a kopást. Víztaszító filmet alakít ki, így megelőzi a korróziót is. 

A PREVENT Professional vonal tagjait a szakemberek, a profik felhasználási igényei szerint fejlesztettük ki. A Professional szilikon nagykihozatalú szeleppel rendelkezik,  szórócső nélkül gyorsan kezelhetünk nagyobb felületet,  ugynakkor a szórócsövet a szelepbe helyezve kisebb felületre, irányítottan, gazdaságosan  szórhatjuk az anyagot.

TIPP:  Autómosás után téli időszakban használjuk az ajtók gumitömítésének ápolására. Ezáltal megszüntethető az ajtók befagyása egyúttal a tömítések sérülése.

  Egyéb termék információ

  Nincs termékleírása.

  Használati útmutató

  • A palack tartalmát rázzuk fel! 


  • A kezelendő felületet 10-15 cm távolságból vékonyan szórjuk be! A hatóanyagot a mellékelt hosszabbító csővel a nehezen hozzáférhető helyekre is eljuttathatjuk.


  • Szükség esetén puha, száraz ruhával töröljük át. 

   Üvegfelületre ne szórjuk, mert fénytörést okozhat!
   A készítményt kormánykerékre, pedálokra ne használjuk, mert a felületet csúszóssá teheti!


  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Biztonsági adatlapok

PREVENT szilikon aeroszol Professional 500 ml pdf.jpg

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading