TE01139 TE01140 TE01141 TE01144
TE01139
TE01140
TE01141
TE01144

MAESTRO radiátorfesték fehér 9003 aeroszol

Szín:
Termékkód: TE01139
Kiszerelés:
Egységcsomag: 5db

Melegvíz-üzemű radiátorok, vízvezetékek, csövek, víztartályok és egyéb,  célszerűen alapozott - fém-, fa- és üvegfelületek igényes, gyors és  gazdaságos festésére ajánljuk. Segítségével a nehezen hozzáférhető  helyek is könnyen befesthetők. A lakberendezésben kedvelt színekben  gyártjuk. A bevonat gyorsan szárad, jól tapad, rugalmas és fényes. A  felület 10 perc száradás után azonnal vagy 72 óra elteltével  újraszórható. A berendezés 3 nap elteltével üzembe helyezhető, a  végleges kikeményedéséhez 9-10 nap szükséges. A bevonat 100 °C-ig  hőálló.

  Egyéb termék információ

  FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

  Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

  A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

  Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

  Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

  Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

  Győződjön meg Ön is a MAESTRO aeroszolos festékek kiváló minőségéről, és a fenti jó tanácsok hasznosságáról!

  Jó munkát!

  A MAESTRO aeroszolos festékek könnyebb felhasználását a palackon gyakorlati piktogramok segítik.

  Használati útmutató

  • A festéket megtisztított, száraz és csiszolt felületre alkalmazzuk! 


  • A palackot rázzuk a golyók megindulásától számított 1 percig! 


  • Egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet, mely 10 perc száradás után azonnal vagy csak 72 óra elteltével újraszórható! 


  • A radiátor a festés után 3 nap elteltével helyezhető üzembe. 


  • A festékréteg végleges átkeményedéséhez 9-10 nap szükséges. 

   Esetleges szelepeltömődés esetén a szórófejet elfordítva működtessük az aeroszolt! Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig!


  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Biztonsági adatlapok

MAESTRO radiátorfesték fehér 9003 aeroszol 400 ml pdf.jpg
MAESTRO radiátorfesték krém 9001 aeroszol 400 ml pdf.jpg
MAESTRO radiátorfesték beige 1039 aeroszol 400 ml pdf.jpg
MAESTRO radiátorfesték barna 8011aeroszol 400 ml pdf.jpg

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading