TE02505 TE02506
TE02505
TE02506

RALLY hőálló festék ezüst aeroszol

Szín:
Termékkód: TE02505
Kiszerelés:
Egységcsomag: 10db

Az aeroszol alkalmas legalább 150 °C hőmérsékletnek kitett acélfelületek  - kipufogódobok, motorok, csővezetékek, kazánok - festésére. Megfelelő beégetés után 650 °C-ig hőálló.Minimum  20 perces, 150 °C-on történő hőkezelés után - mely történhet a festett  felület üzemszerű felmelegítésével - jó fedőképességű, jó tapadású,  kemény védőréteget képez. A festék a vele egyező színű kupakon  feltüntetett hőmérsékletig alkalmazható saválló és hőálló  acélfelületeken. Egy rétegben 2-2,5 m2 felületre elegendő.    

  Egyéb termék információ

  FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

  Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

  A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

  Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

  Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

  Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

  Győződjön meg Ön is a PREVENT, RALLY,  MAESTRO aeroszolos festékek kiváló minőségéről, és a fenti jó tanácsok hasznosságáról!

  Jó munkát!

  Aeroszolos festékeink könnyebb felhasználását a palackon gyakorlati piktogramok segítik.

  Használati útmutató

  • Érdesítsük fel alaposan a felületet P80 csiszolóvászonnal!  A festéket megtisztított, zsírtalanított és száraz felületre, lehetőleg 20-25 °C-on alkalmazzuk! 


  • A palackot rázzuk a golyók megindulásától számított 1 percig!


  •  Egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet, mely 15 perc száradási idő után újraszórható! 

   Esetleges szelepeltömődés esetén a szórófejet elfordítva működtessük az aeroszolt! Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig! 


  • A bevonat csak min. 20 perces, 150 °C-on történő hőkezelés után – mely történhet a festett felület üzemszerű felmelegítésével – keményedik meg.  Vélemények

Ha véleményt szeretne írni jelentkezzen be!
Loading

  Adatlapok

Biztonsági adatlapok

RALLY hőálló festék ezüst aeroszol 400 ml pdf.jpg
RALLY hőálló festék fekete aeroszol 400 ml pdf.jpg

  Kérdések, válaszok

  Ha kérdést szeretne írni jelentkezzen be!
  Loading